Anesthesiemedewerker in opleiding (start maart 2025) - Werken bij Haaglanden MC (2024)

Solliciteer directStel je vraag op

Naar alle vacatures

MBO/HBO

Leren en werken, Acute zorg

32 - 36 uur

Leerling

Zoek jij een werkomgeving waar innovatie, werkplezier en diversiteit samenkomen? In een groot topklinisch ziekenhuis dat zowel een level 1 traumacentrum, een oncologisch centrum en een electief centrum is? Met onze drie locaties kunnen wij jou dit allemaal bieden! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière waar jij met jouw ambities nog jaren vooruit kunt? Wij hebben per 3 maart 2025 ruimte om studenten op te leiden tot volwaardig anesthesiemedewerker.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Op alle locaties vanHMC vinden chirurgische ingrepen plaats. Op HMC Antoniushove vinden voornamelijk planbare ingrepen en oncologische ingrepen plaats. Op HMC Westeinde ligt de focus op neurochirurgie en traumatologie. Op HMC Bronovo worden voornamelijk veelvoorkomende en planbare ingrepen uitgevoerd. Er heerst op iedere locatie een intense en laagdrempelige samenwerking met de collega operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen én de medisch specialisten.

Als anesthesiemedewerker controleer je voor de operatie alle benodigde apparatuur en assisteer je de anesthesioloog bij het onder narcose brengen van de patiënt of bij het aanbrengen van een plaatselijke verdoving. Gedurende de operatie bewaak je de vitale functies van de patiënt en onderhoud je de anesthesie. Je volgt het verloop van de operatie, zodat je kunt inspringen op eventuele correcties in de anesthesie bij complicaties of andere onverwachte gebeurtenissen. Na afloop van de operatie zorg je voor een correcte overdracht van de patiënt aan de Recovery of Intensive care unit (ICU) en je verzorgt de administratieve afhandeling wat betreft de anesthesie.

Voor het werken op de OK is het van belang, dat je het hoofd koel kunt houden in hectische situaties, dat je helder en duidelijk kunt communiceren, dat je aanvoelt wat je wel en niet kunt zeggen en dat je, op gepaste wijze, assertief bent. Verder moet je fysiek in staat zijn het werk te kunnen doen. Dit betekent dat je langdurig geconcentreerd kunt blijven.

De opleiding
De opleiding tot anesthesiemedewerker is een driejarige in-service opleiding op Hbo-niveau. Het theoretische gedeelte volg je bij het opleidingsinstituut Educatie Zorgsector van het LUMC, het praktijkgedeelte volg je op alle locaties bij HMC. Tijdens de opleiding heb je regelmatig een theoretische week volgens het rooster van het LUMC. Bij HMC word je begeleidt door gekwalificeerde praktijkopleiders. Op deze manier is er optimale afstemming tussen theorie en praktijk. Je wordt EPA gericht opgeleid. Je begint na een korte periode van drie weken theorie direct in de praktijk om direct de koppeling tussen theorie en praktijk te kunnen maken.De opleiding start op 3 maart 2025.

Aangezien je op alle locaties gaat werken heb je de kans om je opleiding deels zelf vorm te geven! Hierbij is het wel belangrijk dat je zelf initiatief toont en goed kunt schakelen tussen de verschillende operatiekamers. Aan het einde van je opleiding ben je allround anesthesiemedewerker en ontvang je het landelijk erkende CZO-diploma anesthesiemedewerker.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een mbo 4-diploma, havodiploma of een afgeronde opleiding tot verpleegkundige niveau 4 of 5;
  • Je bent fysiek in staat om het werk te doen;
  • Je bent enthousiast, communicatief vaardig én gemotiveerd om deze opleiding af te ronden;
  • Je kunt uitstekend samenwerken en je deelt je kennis met je collega’s;
  • Je toont initiatief, bent zelfstandig en bent verantwoordelijk voor je eigen leerproces.

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou?

  • Een leer-werkovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week voor de duur van de opleiding
  • De kosten van de opleiding worden betaald door HMC
  • Je ontvangt een volledige ov-vergoeding voor jouw woon-werkverkeer;
  • Bij HMC vinden wij een prettige balans tussen werk- en privé net als jij heel belangrijk. Wij willen onze medewerkers faciliteren om meer eigen regie te hebben en bieden daarnaast de mogelijkheid om (mits jouw functie dit toelaat) gedeeltelijk thuis te werken;
  • Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Die ruimte is er bij HMC! Wij investeren in je persoonlijke ontwikkeling, bieden opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw ontwikkeldoelen én bieden doorgroeimogelijkheden en loopbaanadvies;
  • Wij bieden je een persoonlijk leiderschapsprogramma aan om je zelf te blijven ontwikkelen als verpleegkundige;
  • Daarnaast bieden we vanuit onze HR-afdeling verschillende initiatieven om jou gezond en vitaal te houden;
  • Interessante extra's, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conformCAO Ziekenhuizen.

Salaris

  • Mbo’ers en hbo’ers zonder zorgachtergrond (zorgdiploma) schaal FWG 45 op basis van 36 uur per week;
  • Mbo’ers en hbo’ers met een afgeronde zorgopleiding FWG 50 op basis van 36 uur;
  • Bij geen diploma’s leerlingensalaris.

Interesse in deze vacature?

Solliciteer of neem contact met ons op!

Geef jij je carrière een plus? Solliciteer danuiterlijk 4 oktober 2024,via de sollicitatiebutton.

Beantwoord in je sollicitatiebrief de volgende vragen:

  • Waarom wil je anesthesiemedewerker worden?
  • Hoe denk je dat een dag bij de anesthesie eruitziet?
  • Wat maakt dat jij geschikt bent als anesthesiemedewerker?

Planning
We laten je uiterlijk 11 oktober per e-mail weten of je wordt uitgenodigd voor het eerste deel van de sollicitatieprocedure. Houdt hiervoor dinsdag 17 oktober 2024 (ochtend) en dinsdag 22 oktober 2024 vrij in je agenda. Je aanwezigheid op deze ochtend en dag zijn een voorwaarde om mee te doen aan de sollicitatieprocedure.

Deel deze vacature via:

HMC, zorg met liefde en lef

Zorg is aandacht. In HMC kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie.

We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis heeft HMC vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons Traumacentrum en Neurocentrum. In ons HMC Kankercentrum bieden we topklinische kankerzorg.

Meer informatie over HMC vind je op www.haaglandenmc.nl.

Solliciteer direct

Bekijk ons sollicitatieproces

Verhalen van HMC'ers

Waarom werken bij HMC

Stel je vraag

Via WhatsApp

Stuur een mail

Bel mij terug

Print deze vacature

HMC is hét ziekenhuis in de Haagse regio waar samen de beste zorg geleverd wordt. Een ziekenhuis waar oog is voor patiënt en medewerker. We kunnen de beste zorg bieden wanneer onze mensen het beste uit zichzelf en hun loopbaan kunnen halen. Alvast weten wie jouw nieuwe collega's worden en wat zij doen?

Lees de ervaringen van jouw toekomstige collega's

Verhalen van HMC'ers

Anesthesiemedewerker in opleiding (start maart 2025) - Werken bij Haaglanden MC (1)

Waarom werken bij HMC

Goede bereikbaarheid met OV

Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:

HMC Antoniushove
HMC Bronovo
HMC Westeinde

Dichtbij het strand

Als je bij HMC werkt dan werk je in de buurt van het strand. Hoe fijn is het dat je na of voor een drukke dag lekker even kunt uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin? Of beter nog, nog even kunt genieten van de laatste of eerste uurtjes zon!

Snel in het centrum

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf locatie Westeinde 5 minuten lopen en voor locaties Antoniushove en Bronovo op fietsafstand. Altijd leuk om met collega’s nog even te shoppen of borrelen na werktijd. Avondje stappen misschien?

Werkplezier

Bij ons ben je steeds in gesprek met je leidinggevende over hoe je met plezier en in goede gezondheid je werk, nu en in de toekomst, kan blijven doen. Wij noemen dat ‘Blijvend in Gesprek’. Zo blijven we vitaal en met plezier ons werk doen. Verder hebben wij een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten voor medewerkers coördineert en stimuleert.

3 locaties, veel variatie

Onze 3 ziekenhuislocaties met elk hun eigen specialismen en speerpunten maakt het werken bij HMC zeer gevarieerd. Samen met onze multiculturele patiëntenpopulatie is geen werkdag hetzelfde en blijft jouw werk uitdagend.

Oog voor jouw ontwikkeling

Met ‘Het Landsteiner Instituut’, het leerhuis van HMC,bieden wij een breed aanbod aan opleidingen aan. En we bieden jou de ruimte om cursussen, seminars, symposia en webinars te volgen.Denk bijvoorbeeld aan trainingen via GoodHabbitz! Daarnaast denken wij graag mee wanneer jij vragen hebt over jouw loopbaan, hiervoor kun jij terecht bij onze loopbaanbalie. En daarnaast organiseren wij jaarlijks een carrière café.

Anesthesiemedewerker in opleiding (start maart 2025) - Werken bij Haaglanden MC (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5673

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.