Doloris Anoma Maze: de omgeving (2024)

Ontrafel het mysterie van Utrecht met Escape the City

utrecht, Utrecht (1.08km) - Wat gebeurt er toch in Utrecht en waarom verdwijnen er mensen? Speur naar clous in de stad en los dit mysterie zo snel mogelijk op, voor er nog meer slachtoffers vallen! Je onderzoek brengt je naar de mooiste plekjes van Utrecht.

Actie: Ga met korting op avontuur »

Ook in Leiden, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Tilburg.

info bookmark_border mail dagjewegtickets.nl

Ontdek de verborgen plekjes van Utrecht

utrecht, Utrecht (1.37km) - Ontdek Utrecht met een spannende City Game. Puzzel jezelf van plek naar plek en leer de stad op een verrassende manier kennen!

info bookmark_border mail dagjewegtickets.nl

Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland

utrecht, Utrecht (1.43km) - Van meezingers uit de Jordaan tot Weense wals en de tango: in Museum Speelklok klinkt overal muziek. Laat je meevoeren door de klanken van speelklokken, speeldozen, pianola's, orchestrions en draaiorgels!

info bookmark_border mail museumspeelklok.nl

utrecht, Utrecht (1.74km) - Kom even helemaal bij in cityspa Wine & Wellness Utrecht. Ontspan in de sauna, duik in het zwembad en geniet van een goed glas wijn en lekkere hapjes op het mooie dakterras. Een complete mini-vakantie.

info bookmark_border mail winewellness.nl

Kom speuren en experimenteren in het Universiteitsmuseum Utrecht

utrecht, Utrecht (2.17km) - Ga op onderzoek uit in Universiteitsmuseum Utrecht en ontdek op een interactieve manier dat wetenschap leuk en allesbehalve saai is!

info bookmark_border mail umu.nl

Spoorwegmuseum: op reis door de wereld van treinen!

utrecht, Utrecht (2.28km) - Stap 'op' in Spoorwegmuseum Utrecht! Een wereld vol stalen monsters en stampende machines. Zoef in een karretje langs locomotieven en beleef de ultieme Vuurproef in 4D met het hele gezin.

info bookmark_border mail spoorwegmuseum.nl

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

haarzuilens, Utrecht (8.33km) - Het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar, wekt ieders fantasie tot leven. Kleine ridders en jonkvrouwen dromen van hun eigen sprookje en jong en oud staat versteld van het rijke interieur.

info bookmark_border mail kasteeldehaar.nl

Outside Escape Utrecht

utrecht, Utrecht (0.72km) - Ontdek de verborgen hoekjes van Utrecht met een mysterieuze stadswandeling van Outside Escape

Outside Escape Utrecht »

info launch bookmark_border mail jdt8.net

RLLY - gps routes

utrecht, Utrecht (1.22km) - Volg de gps routes van RLLY en voer samen leuke opdrachten uit tijdens een wandel- of fietstocht. Of je pakt de auto voor een echte autorally. Wie haalt de meeste punten binnen?

Waterfietsen door de Utrechtse grachten

utrecht, Utrecht (1.36km) - Ontdek de grachten van het schitterende Utrecht op de waterfiets! Trap langs de terrasjes aan de Oudegracht en geniet van het uitzicht op de consoles en de mooie grachtenpanden.

Pedal Boat Utrecht »

info launch bookmark_border mail stromma.com

Outside Escape Utrecht Zocherpark

utrecht, Utrecht (1.57km) - Ontdek de verborgen hoekjes van Utrecht Zocherpark met een mysterieuze stadswandeling van Outside Escape

Outside Escape Utrecht Zocherpark »

info launch bookmark_border mail jdt8.net

Ontdek het heelal op sterrenwacht Sonnenborgh

utrecht, Utrecht (2.3km) - Bekijk de sterren en de zon van heel dichtbij in Sonnenborgh museum & sterrenwacht. In dit bijzondere 16de eeuwse bastion staan de telescopen klaar voor een ontdekkingstocht door het heelal, waarbij je ook zelf aan de slag gaat!

info bookmark_border mail sonnenborgh.nl

Volg een ontspannende lachworkshop

utrecht, Utrecht (3.01km) - Lachen is gezond! Volg een ontspannende lachworkshop bij GetTheLaughFlow. De workshops zijn op maat en worden in heel Nederland georganiseerd.

info bookmark_border mail getthelaughflow.nl

utrecht, Utrecht (1.64km) - Dille & Kamille Utrecht vind je midden in het centrum, aan de Oudegracht. Stap hier binnen voor mooie robuuste spullen voor in huis, tuin of keuken: pollepels, pannen, snijplanken, houten speelgoed en nog veel meer.

info launch bookmark_border mail lt45.net

Jumpsquare Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (7.89km) - Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jumpsquare Nieuwegein en ontdek de verschillende attracties zoals de Tumbling lane, waar je al je tricks kunt oefenen of doe één van de uitdagende Airpark parcours.

Jumpsquare Nieuwegein »

info launch bookmark_border mail jumpsquare.com

De Weggeefwinkel

utrecht, Utrecht (0.11km) - Winkel gratis bij de Weggeefwinkel!

info bookmark_border mail

Sla je slag bij de Ping Pong Club in Utrecht!

utrecht, Utrecht (0.16km) - Zin in een actief uitje? De Ping Pong Club in Utrecht combineert een potje 'ping pong' met de gezelligheid van een hapje en een drankje. Reserveer een pingpongtafel en sla je slag!

info bookmark_border mail

Het Huis Utrecht

utrecht, Utrecht (0.23km) - Het Huis Utrecht is het kloppende hart van kunst. Zet projecten op met andere creatievelingen en geniet van een artistiek sfeertje!

info bookmark_border mail

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (0.71km) - Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

info bookmark_border mail

Molen de Ster

utrecht, Utrecht (0.89km) - Molen de Ster is in 1721 gebouwd en is tweeënhalve eeuw lang, tot 1982, als houtzagerij gebruikt. Maar ook nu draait de molen! Elke zaterdag kun je zaagdemonstraties zien en een rondleiding volgen. Of bezoek het Molencafé.

info bookmark_border mail

Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (0.92km) - Het Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

info bookmark_border mail

Muziekpodium TivoliVredenburg

utrecht, Utrecht (0.94km) - Het meest veelzijdige en grootste muziekpodium van het land, dat is TivoliVredenburg!

info bookmark_border mail

Chocoladeparadijs ChiqueOLatte in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.99km) - Chocoholics opgelet! Klinkt een kop koffie met vers fruit en een chocoladefontein zalig? Dan zit je bij chocoladecafé ChiqueOLatte in Utrecht goed!

info bookmark_border mail

De Bijenkorf Utrecht

utrecht, Utrecht (1.02km) - De Bijenkorf in Utrecht ligt heel centraal en is hét toonaangevende warenhuis met vernieuwende product- en merkcollecties.

info bookmark_border mail

Beatrix Theater Utrecht

utrecht, Utrecht (1.04km) - Het Beatrix Theater is een podium voor musicals, concerten en andere theatervoorstellingen. Beleef een cultureel avondje weg in Utrecht!

info bookmark_border mail

Rondvaart Utrecht Rederij Schuttevaer

utrecht, Utrecht (1.04km) - Een bezoek aan de stad en de provincie Utrecht is niet compleet zonder een vaartocht door de grachten. Rederij Schuttevaer kent de mooiste routes.

info bookmark_border mail

Starbucks Utrecht CS

utrecht, Utrecht (1.05km) - 's Ochtends vroeg staat de koffie al klaar bij Starbucks. Op Utrecht Centraal haal je verschillende soorten koffie van deze Amerikaanse keten. Met misschien een taartje, bagel of een muffin erbij?

info bookmark_border mail

Pathé Rembrandt Utrecht

utrecht, Utrecht (1.06km) - Geniet van de nieuwste films in Pathé Rembrandt aan de Oudegracht in het gezelligste deel van Utrecht.

info bookmark_border mail

Speel 'Wie is de Rat?' in Utrecht

utrecht, Utrecht (1.09km) - Leer je collega's, vrienden of familie op een heel andere manier kennen en speel het spel 'Wie is de Rat?'! Dit zenuwslopende spel is gebaseerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?'.

info bookmark_border mail

Doloris Anoma Maze: de omgeving (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 6298

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.